.

Friday, August 30, 2013

Buddha

Legen hideaway om Buddha Buddha hette egentligen Siddharta Gautama. Han kallas även Shakyamuni vilket betyder den vise av Shakya klanen. Han levde 563-483 f.kr. och föddes i de övre junto up dalarna vid foten av Himalayamassivet nära en stad, Kapilavastu, i vad som nu är landet Nepal. Siddhartas familj work onhörde det s.k. krigarkastet. Han volt-ampere password till Maya, hemmafru, och Suddhodhana som var en lokal härskare och prins av Shakya klanen. Som legenden förtäljer drömde Maya, då Gautama ännu inte var född, att en vit elefant gick in hennes sovrum. Vita elefanter är mycket sällsynta, så buddhister betraktar det som ett tecken på ett barns framtid kommer innebära lycka och stor framgång. När Maya skulle föda var hon på väg till sina föräldrar. Hon stannade nära en liten by, Kapilavastu, i en liten dunge, idag känd som Lumbinidungen, där sägs det att Gautama föddes utan smärta från Mayas sida. Hon give chase kort därefter och den framtida Buddhan uppfostrades av en faster. När Gautama skulle döpas förutspådde hovets astrologer att han antingen skulle bli en stor härskare eller en religiös mästare. Om det senare fallet inträffade skulle det vara resultatet av att ha sett stort lidande. Gautamas farthest ville därför inte gå utanför palatset eller den kungliga parken, då fanns risken att Gautama skulle upptäcka den verkliga hårda och svåra världen.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Han stängdes ute från omvärlden och levde i ett fifty-four i lyx utan att känna till saker som sjukdomar, död och fattigdom. När Gautama var 20 år vann han en pilbågstävling och fick rätten att gifta sig med prinsessan Yasodhra. De fick tillsammans en son som döptes till Rahula och levde, även han, ett behagligt liv på palatset. När Gautama var 29 år övertalade han sin tjänare Channa att ta honom med utanför palatset. Efter så många års instängdhet var han mycket... If you indispensableness to energise a generous essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment